storing

Bell

Duurzaam

Duurzame energiebronnen wordt steeds belangrijker.
Om duurzame oplossingen toe te passen, kunt u denken aan bijvoorbeeld het installeren van:

• zonnepanelen; met zonnepanelen zelf stroom opwekken. Zonne-energie is schoon, raakt nooit uitgeput en kost niets. Zodra de zonnepanelen geïnstalleerd zijn wordt in een deel van de stroombehoefte voorzien en bespaart u op de elektriciteitsrekening.

 

• een zonneboiler; een zonneboiler is een systeem dat bestaat uit een voorraadvat en een zonnecollector. Het systeem kan door middel van dag/zonlicht het voorraadvat van warm water voorzien.

 

• een warmtepomp; een warmtepomp kan warmte onttrekken uit de bodem, het grondwater en de buitenlucht. Op deze manier kunt u uw huis of bedrijfspand op een duurzame manier verwarmen.

 

 

 

 

 

Led verlichting; Led verlichting is de meest duurzame vorm van verlichting. Led lampen verbruiken veel minder energie dan een gloeilamp met een gelijke lichtopbrengst. Ook hebben led lampen een langere levensduur
Wij hebben ervaring met alle genoemde oplossingen en kunnen u daarover uitgebreid informeren.

 

 

De SolarFreezer:

Om helemaal gasloos te worden werken wij onder andere met de SolarFreezer.
Hiervan zijn wij dealer.
SolarFreezer is een betrouwbare en duurzame vervanging voor aardgas. De SolarFreezer werkt heel simpel: collectoren onttrekken warmte aan de zon en de buitenlucht. De thermische energie gaat naar een warmtepomp. Het te veel aan thermische energie wordt opgeslagen om gebruikt te worden in koude periodes.

Wilt u hierover meer informatie? Kijk dan op de website van SolarFreezer.