storing

Bell

Loodgieterswerk

Waterleidingen, rioleringen, gasleidingen en sanitaire installaties zijn zo vanzelfsprekend dat bij loodgieterswerk niet vaak wordt stil gestaan.

Toch maakt ieder huishouden, bedrijf of instelling gebruik van een loodgieter wanneer iets niet meer naar behoren werkt, voor onderhoud of omdat er (ver)bouwt gaat worden.

Wij kunnen u helpen bij:

Waterinstallatie

Tegenwoordig worden waterleidingen in woningen gemaakt van kunststof buis. Maar ook de traditionele koperen waterleidingen komen nog steeds voor.
Wanneer u de badkamer of de keuken gaat verbouwen, of een stuk bij de woning aan wilt bouwen is de kans groot dat de waterleidingen aangepast moeten worden.
Of deze nu van koper of kunststof zijn, die kunnen worden aangepast volgens de daarvoor geldende eisen.

Sanitair

Sanitaire installaties kunnen wij aanleggen en aansluiten. Of het gaat om het vervangen van een kraan, het plaatsen van een toilet of een complete renovatie van uw badkamer, wij voeren het graag voor u uit.

Gasleidingen

Ondanks dat de nieuwe woningen niet meer met een gasaansluiting worden uitgevoerd is er in ons land nog steeds apparatuur dat op aardgas brandt. De CV ketel en eventueel de kookplaat werken nog steeds op gas.

Wanneer de CV ketel moet worden vervangen of de keuken wordt vernieuwd zal waarschijnlijk de gasleiding aangepast moeten worden.
Wanneer er gekozen wordt voor elektrisch koken zal de gasleiding in de keuken verwijderd worden. Ook kunnen wij controleren of de gasleiding nog in orde is.